TRIPLU H volumul II de Corina Cîndea



Vă spuneam că sunt încântată de volumul 1 din Triplu H (recenzie Aici), vreau să vă spun că al doilea volum mi-a plăcut de două ori mai mult!!! Mai mult umor, mai multă iubire și o familie mult mai mare și extrem de unită! Gândiți-vă... am avut parte de personajele mult iubite în primul volum, cărora li s-au alăturat noua generație. O generație numeroasă, la fel de veselă, la fel de frumoasă, dar cu propriile aventuri ce te țin cu sufletului la gură.

Hailey este fiica lui Kim și Hayden. Chiar dacă a trecut de vârsta majoratului de ceva timp, ea este la fel de păzită de tatăl ei, de cei doi frați și de cei patru veri ai lor. Până la vârsta aceasta, Hailey nu a avut nicio relație, pretendenții ei fiind speriați de bărbații din jurul ei. Deasemenea, Hailey nu avea nici prea multe prietene, singura care s-a dovedit a fi sinceră și de încredere, a fost Aria. 

Hailey și Cameron s-au cunoscut în Los Angeles. El locuia acolo, ea era în vizită la bunica.
Cei doi au fost atrași unul de celălalt și și-au dovedit acest lucru în cele două întâlniri întâmplătoare, dar incendiare. 

Ajunsă înapoi acasă, Hailey s-a hotărât să iasă de sub protecția bărbaților prea protectori din viața ei, s-a hotărât să se mute la cămin alături de Aria și să se bucure de viața de student.

Cameron se afla în Texas cu afaceri și fiind nevoit să piardă câteva luni pe acolo, s-a mutat și cu studiile la aceeași universitate ca și Hailey.

Întâlnirea dintre cei doi este la fel de incendiară, având ca și companie șase mârâituri dezaprobatoare. Le va face Cameron față celor șase "paznici"? Va reuși Hailey să aibă parte de viața ce și-o dorește? Dar ce parere credeți ca va avea Hayden?

Deși Hailey și Cameron au fost tot timpul în centrul atenției, am avut ocazia să ne bucurăm și de poveștile de iubire și de nebuniile celor șase băieți ce au fost veșnic în jurul ei. Hudson m-a amuzat cel mai mult și mi-a făcut mare plăcere să-l urmăresc! Deasemenea, faptul că am avut ocazia să văd cum au evoluat relațiile cuplurilor din primul volum, a dat un plus lecturii.

Am notat cartea cu cinci steluțe pe Goodreads și o recomand cu incredere!

Etichete: , , ,