Triplu H de Corina Cîndea




Triplu H... o carte ce e pe buzele tuturor în ultima perioadă! O parte au citit-o, o parte își doresc să o citească.  Eu sunt fericită, fac parte acum din prima categorie. Nu de mult am terminat primul volum din Triplu H, iar cel de al doilea stă prin apropiere așteptând să fie rasfoit.

Mi-au plăcut foarte mult personajele la această carte, toate au avut ceva special ce și-a croit drum spre inima mea.

Kim este o tânără bogată din L.A. ce are o relație cu fiul unui regizor cunoscut. Ea hotărăște să plece în Texas la facultate, fiind nemulțumită total de ceea ce pretindea că e acolo printre prietenii ei, dar și de relația ei.

Cand Kim ajunge în campus dă direct piept cu Triplu H și anume: Hayden, Heatin și Holden.  Trei tineri puși pe șotii ce țin câte o petrecere în fiecare săptămână și cu greu reușesc să desprindă fetele de la gâtul lor.

Dar Kim nu era o fată ca oricare alta și cei trei H și-au dat seama destul de repede de asta, așa că vânătoarea celei mai speciale fete din campus, a început. 

Atracția lui Kim pentru Hayden a fost acceptată de ceilalți doi frați și așa a început povestea lor de iubire.

Deși Kim avea facut un plan, relația ei cu Hayden a reușit să îl dea peste cap. Pur și simplu pasiunea și sentimentele ce s-au nascut între ei,  nu puteau fi ignorate.

După cum am spus, am adorat personajele. Deliciul l-au creat cei trei frați și iubitele lor. Tot timpul o farsă era pusă în mișcare, hohote de râs răsunau oriunde ar fi fost ei și asta nu-ti poate da decât o stare de bine.

Recomand Triplu H pentru un weekend relaxat, o să vă placă!

Etichete: , , ,