Să o cunoaștem mai bine pe Sandra Coroian

Pentru că îmi place să aflu lucruri noi despre autorii noștri și pentru că savurez orice interviu de al lor, m-am gândit ca și blogul meu să aibă o astfel de secțiune.
Leila Sandra Coroian, autoarea superbului roman, I.R. En- despre care am scris  aici, inaugurează această secțiune. Haideți să vedeți ce răspunsuri simpatice ne-a oferit:


1. Descrie-te într-un cuvânt!
    Excentrică.

2. Ce voiai să te faci când vei crește mare?
Sincer? Nu m-a întrebat niciodată nimeni :))) și nu m-am gândit niciodată ca și copil ce aș fi vrut să devin, știam doar că vreau să ajung în Japonia. :))

3. Calități....cum le pui în evidență?
Determinată, luptătoare, perseverentă, idealistă. Le scot în evidență prin ceea ce creez zilnic fie că vorbim de scris, desen sau muzică.

4. Defecte...le ascunzi sau te ascunzi după ele?
Sunt perfecționistă și pun suflet prea mult. Cred că astea ar fi cele mai mari defecte ale mele. Din păcate nu reușesc să le ascund și nici nu mă ascund după ele, mi le asum.

5. Exercițiu de imaginație: Ce ai face într-o lume fără cărți?
Le-aș inventa!

6. Cine te-a format, ca sa devii omul de azi?
În mare... experiențele de zi cu zi. Oamenii pe care i-am întâlnit fie ei buni sau rai, dezamăgirile pe care le-am trăit și tot așa.

7. Cine este cel mai mare fan al tău?
Roberta Ariana ❤

8.Ce carte crezi că ar trebui să se studieze obligatoriu în școli?
Ei... asta este o întrebare bună, dar dacă e să mă gândesc și să aleg dintre cărțile pe care le-am citit pană acum aș avea două variante: Torturați-l pe Artist sau Angelologia.

9. În loc de "la revedere".
Te(Vă) îmbrățișez cu drag! ❤

Îți mulțumesc pentru ocazia de a te cunoaște mai bine și îți doresc mult success!

Dacă încă nu ați cumpărat cartea I.R. En, vă anunț că o puteți achiziționa de aici și vă invit să stați pe aproape deoarece vor urma și alte interviuri cu autori la fel de îndrăgiți.


Etichete: , , ,