Până când mă voi vindeca de tine-Corina Ozon



Pe Corina Ozon am descoperit-o recent în urma colaborării noastre cu Editura Herg Benet.
După ce am citit Tentații (recenzia Aici), am continuat cu PÂNĂ CÂND MĂ VOI VINDECA DE TINE și sper să am ocazia să citesc și celelalte cărți ale autoarei deoarece îmi place mult stilul ei.


"Ceea ce auzi tu acum sunt rănile mele care se închid" 


Autoarea nu ne prezintă doar povești sau întâmplări ce ne țin cu sufletul la gură , ea prezintă părți reale ale vieții noastre, prezintă sentimente ce zac la un moment dat în sufletul oricui și ne ajută să le recunoaștem sau să le acceptăm.


"Am murit cu fiecare celulă și m-a durut fiecare bătaie de inimă. Am murit cu fiecare și m-am trezit."


Până când mă voi vindeca de tine conține 10 povești de viață diferite, fiecare abordând idei ce merită atenția noastră.

Nu o să vorbesc despre fiecare în parte și nu pentru că nu aș avea ce să zic, dar merită să le descoperiți singuri cumpărând cartea de Aici. Totuși... ca să nu ziceți că-s rea, o să vă spun câte ceva despre două din ele:

RENUNȚAREA ne vorbește despre Mihai, un bărbat atrăgător ce este captiv într-o căsătorie nefuncțională, dar care își găsește alinare în alte paturi. Totuși când linia este depășită... Mihai este nevoit să facă o alegere dificilă. Va câștiga pasiunea sau datoria față de familie?


"Ni se întâmplă să ne îndrăgostim de cineva care e prea puțin pentru noi, investim emoții și ne lăsăm furați de vorbe simple, care altă dată nici nu ne-ar fi atras măcar atenția. "


În FLOARE CU ROUĂ este expusă povestea Laviniei, o tânără învățătoare dintr-un orășel mic ce își duce viața liniștită alături de soțul și copilul ei. Când îl revede pe Bogdan-un prieten din copilărie ce acum a devenit un avocat respectabil care locuiește în capitală alături de familia lui- prioritățile ei încep să se schimbe și  investește prea multe sentimente în idila lor. După cum era de așteptat, Bogdan a renunțat curând la relația lor și inima ei avea mare nevoie de vindecare. Ce va face Lavinia? Va putea să se întoarcă la vechia ei viață?

Mulțumesc mult editurii Herg Benet pentru ocazia de a citi această carte! Eu o recomand cu drag ❤







Etichete: , , ,