COLABORATORI

luni, 6 februarie 2017

CURTÂND-O PE CATHERINE de Nora Roberts Titlul original: Courting Catherine




CURTÂND-O PE CATHERINE este prima carte din seria "Surorile Calhoun" ce a apărut de curând cu revista Libertatea pentru femei.

Când am aflat de ea mi-am zis că neapărat trebuie să o cumpăr, deoarece cu Nora Roberts am făcut cunoștință de mult timp, de fiecare dată a fost pe placul meu, iar  seria care îi avea în prin plan pe FRAȚII MACKADE(recenzii Aici, Aici, Aici  și Aici) m-a ajutat sa-mi fac o părere despre ideile principale a seriilor Norei ce au în prim plan familia: intelegere, susținere, ajutor și iubire necondiționată.

Mi-a făcut mare plăcere să fac cunoștință cu femeile Calhoun... tabloul unor patru femei tinere, puternice, frumoase și independente, plus mătușa lor ce nu se lasă mai prejos, nu prea îți dă de ales, le admiri înainte să-ți dai seama de acest lucru.

Coco este mătușa fetelor. O femeie manierată și cu inima bună ce își dă  silința ca nepoatele ei să o ducă bine, dar care păstrează un secret față de ele.

Suzanna este singura dintre surori ce a fost căsătorită și are doi copii minunați: Dezastru și Calamitate-după cum îi prezintă chiar ea. Este o femeie frumoasă, dar căreia durerea provocată de fostul ei soț i se citește în ochi.

Lilah este un spirit liber și o minte ageră, care are o inchinație mistică.

Amanda este asistent manager la un hotel. Era destul de încăpățânateă, dar întotdeauna cu picioarele pe pamant.

Catherine-C.C.- este mezina familiei,la doar douăzeci și trei de ani avea atelierul său și își petrecea toată ziua repetând mașini. Era o femei frumosă și nu l-am învinuit deloc pe Trent când  nu și-a mai putut lua ochii de la ea.

Cele cinci femei locuiau la Turnuri în  Bar Harbor. Un loc minunat ce îți taie rasuflarea, dar din păcate nu mai reușeau să facă față cheltuielilor. Mătușa Coco l-a chemat pe Trent- proprietarul unui lanț hotelier ce era interesat să  cumpere locul-pentru a convinge fetele să vândă, dar și sperând că  un plan ascuns de a ei să prindă  formă.

Trent era un bărbat de oraș ce nu avea incredere în instituția căsătoriei și era extrem de hotărât să evite acest lucru.

Intre C.C. și  Trent cam ies scântei încă de la prima întâlnire și  acest lucru o motivează și mai mult pe mătușa Coco să  îi tină aproape.

În paralel ne este spusă și povestea Biancăi... una din femeile Calhoun ce a locuit acolo în urmă cu optzeci de ani. O poveste tristă, dar care se potrivește de minunte acolo.

Ce se va intampla cu Turnurile? Trent își va păstra convingerile? Care este secretul pastrat de mătușa Coco? Care este povestea Biancăi? Sunt multe de descoperit în această carticică așa că vă doresc lectută plăcută!

6 comentarii:

  1. Frumos! Felicitări pentru recenzie! Îmi plac cărțile despre familii, dar pe aceasta nu o am. Poate după ce apar toate mi le cumpăr si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. iubesc colectia carti romantice...felicitari pentru recenzie

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am citit cartea. Am fost dezamagita de seria MacGregor si mi-a fost teama sa incep alta.

    RăspundețiȘtergere

Spune-mi părerea ta:)