TENTAȚII de Corina Ozon




Toată lumea a auzit deja de Tentații și sunt sigură că e pe lista multora... dacă merită sau nu, o să-mi dau și eu cu părerea în rândurile ce urmează:

Cu siguranță merită! Dacă aveți ocazia să o cumpărați, nu ezitați! Eu mulțumesc Editurii Herg Benet că mi-a oferit ocazia să o citesc. Pur și simplu o consider grozavă și mă bucur mult că în ultima vreme pot să spun tot mai des acest lucru despre cărțile scrise de autori români.

Nu am citit nicio recenzie înainte să încep cartea, am vrut pur și simplu să fiu surprinsă și am fost! Primele două pagini m-au lăsat cu gura căscată! Când mi-am revenit am fost sigură că o voi adora pe Marlena. Deși am crezut că va fi o carte ușoară, a abordat probleme a femeilor de toate vârstele și a dat teme de gândire pentru orice femeie ce consideră compromisul necesar în viața de familie.
Recunosc că m-a făcut să mă uit în oglindă, să îmi analizez viața și mă hotărăsc dacă sunt mulțumită sau am și eu nevoie de vreo schimbare. :)


"Fericirea este un act de curaj!"


Marlena este o femeie căsătorită, are doi copii și lucrează într-o firmă de construcții. Este sătulă de rutină și încearcă să-și mai picantizeze viața cu fantezii sexuale. Ce să spun... imaginație are și m-a făcut să mă gândesc cât va mai dura până le va pune în practică. Marlena o adora pe Marilyn Monroe și prima schimbare pe care a facut-o, a fost să își facă o coafură asemănătoare cu a ei.

Am invidiat-o pentru prietenele de la serviciu, două tipe deschise ce discutau orice și umorul era mereu prezent. Am râs și eu și m-am bucurat de câteva momente frumoase alături de ele.

Știți vorba aia, primul pas spre infidelitate este să te gândești la ea? Ce ziceți, s-a aplicat și în cazul Marlenei? Păi eu am rămas puțin contrariată când a acceptat să iasă cu un prieten de al fiului ei, dar totuși m-am propus să am încredere în ea și să o urmăresc în continuare.

"Nu era capabil să se bucure cu mine, să fie fericit când eu mă simțeam bine."


 Oricum, în mintea Marlenei exista o listă exactă cu tot ceea ce ar schimba dacă ar putea da timpul înapoi, cu toate nemulțumirile de care avea parte alături de soțul ei, cu toate visele ei neîmplinite și cu tot ce a pierdut căsătorindu-se atât de repede și căutând comoditatea în locul dragostei ce-ți sucește mințile.

Mi s-a părut că întâlnirea ei cu Luka a dat o nouă perspectivă viitorului ei și un farmec aparte cărții, iar drama lui Dolores ne amintește in ce lume trăim.

Vă invit să o cunoașteți pe Marlena și să îi aflați întreaga poveste cumpărând Tentații de Corina Ozon de Aici.

Etichete: , , ,