Cartea lunii -by Adriana



Sunt mulțumită de lista mea de cărți citite în noiembrie și sper că îmi va ridica moralul la sfârșitul lunii decembrie când o să văd acea listă ce va avea mult prea puține titluri. Luna aceasta am citit 12 cărți și mă laud cu ele că toate mi-au plăcut!

1. SUFLETE PERECHE de Cecelia Ahern ( recenzia Aici  )- am primit această carte în dar de ziua mea și mi-a plăcut muuult!

2. UN ALTFEL DE CRĂCIUN de John Grisham (recenzia Aici )  - am citit-o în format pdf. Mi-a plăcut și m-a introdus în spiritul Crăciunului.

3. EU SUNT MALALA de Malala Yousafzai (recenzia Aici )- mărturia unei fete ce a avut ghinionul să se nască în Pakistan, o carte sensibilă ce merită citită.

4. NEBUNUL ALB de Allex Trușcă (recenzia  Aici)- am primit această carte pentru recenzie și acum nu mai am răbdare până ce apare volumul 2 .

5. EU ÎMPOTRIVA MEA de Daniel Botea (recenzia Aici )-am primit această carte pentru recenzie, este o carte frumoasă, plină de umor.

6. FĂRĂ MILĂ de Arlette Geneve (recenzia Aici )-am primit această carte tot de ziua mea și a fost grozavă!

7. I.R.En de Sandra Coroian (recenzia Aici) am primit această carte pentru recenzie și sunt foarte fericită că am avut ocazia să o citesc. Foarte, foarte bună!

8. VISE DE CRĂCIUN de  (recenzia Aici  )- o carte de sezon ce mi-a înfrumusețat o după-amiază.

9. ÎNAINTE SĂ ADORM de S.J. Watson (recenzia Aici )-thriller psihologic de excepție ce m-a ținut cu sufletul la gură.

10. MIREASA DEZGOLITĂ de Nikki Gemmel (recenzia Aici  )

11. LORDUL ISPITEI de Lorraine Heath (recenzia urmeaza ) -volumul doi al seriei primite în dar de ziua mea😍

12.MINUNE DE CRĂCIUN de Linda David (recenzia urmeaza )- o carte ce cuprinde două povești potrivite pentru perioada dinaintea Crăciunului.

Grea decizie am avut de luat, Înainte să adorm și i.R.En s-au luptat serios pentru titlul de cartea lunii și în final, a fost egalitate !  Le recomand cu drag pe amândouă ❤❤❤

Etichete: , , ,