Vise de Crăciun de Sherryl Wood

 

După cum știți, mi-am propus ca până la sărbători să citesc câteva cărți de sezon,  cărți ce să mă facă să simt frigul specific iernii și bunătatea specifică sărbătorilor.

  Am ales aceasta carte după titlu, nu mai citisem nimic de această autoare și nici ceva din această colecție, dar titlul se potrivea perfect criteriilor mele, așadar VISE DE CRĂCIUN de SHERRYL WOODS mi-a ținut companie într-o după-amiază de sâmbătă.

Încă de la primele rânduri am început să zâmbesc deoarece am surprins prima discuție dintre Carly și Pete, ce anunța o viitoare relație aparte 😊.

Ce au cei doi în comun? Amândoi sunt divorțați, amândoi au copii din căsătoria încheiată, amândoi au o minte ageră și amândoi sunt pasionali.

Ce nu au în comun? Carly o are pe fiica ei lângă ea- Pete este departe de copiii lui, Carly are o relație bună cu fostul soț-Pete și fosta soție aproape se mușcă, Carly iubește sărbătorile de iarnă și le așteaptă cu interes-Pete evită Crăciunul deoarece nu vrea să-l petreacă fără copiii lui, Carly caută o persoană care să devină parte din familia ei-Pete vrea doar relații fără complicații.

Când cei doi și-au început relația, fiecare era conștient de dorințele celuilalt, dar niciunul nu era de acord cu celălalt... a fost plăcut să-i urmăresc, să încerc să anticipez cum se va încheia povestea lor!

Mi-a plăcut determinarea lui Carly de a-l face pe Pete să simtă spiritul sărbătorilor, deși nu-i era aproape! Mi-a plăcut mult și de Karen-fetița lui Carly-o fetiță deșeaptă și simpatică foc.

Vise de Crăciun este o cărticică scurtă ce merită un loc pe lista voastră de lectură din luna Decembrie.

Etichete: , ,