COLABORATORI

luni, 21 noiembrie 2016

Fără milă de Arlette Geneve ; titlul original: Inmisericorde






Cât de norocoasă am fost anul acesta de ziua mea!!! Am primit multe cărți care mai de care mai atrăgătoare și mai interesante. Printre aceste cărți se numără și FĂRĂ MILĂ de ARLETTE GENEVE. E prima carte scrisă de această autoare ce a ajuns în mâinile mele și mă bucur că în sfârșit am făcut cunoștință cu ea, deoarece am observat că multă lume de pe blog o îndrăgește.

Fără Milă a fost o surpriză plăcută și cu siguranță o să mai citesc și alte cărți scris de această autoare. Am râs, am plâns(mult), m-am bucurat și m-am maturizat în același timp cu personajele.


♡♡♡


Violet a profitat de faptul că Diego băuse prea mult și l-a sedus. Astfel, Diego a fost nevoit să se căsătorească cu ea și să renunțe la femeia pe care o iubea. A ieșit și ceva bun din asta: fiul lor, Miguel.

Poate că o parte dintre voi vor gândi că tipa a dat lovitura ușor, dar să știți că de fapt, Violet a atras prin gestul sau desconsiderarea și furia soțului ei. Deși, Violet și-a dat toată silința ca el să ajungă să o iubească... sentimentele lui păreau de neclintit. Singurul lor punct comun este. Fiul lor- Miguel. 

Drama cărții parcă m-a lovit în moalele capului... deoarece nu citisem descrierea cărții, m-a luat pe nepregătite şi a avut asupra mea efectul dorit de autoare.

Cum credeți că au reacționat cei doi când s-au lovit de duritatea sorții?  S-au unit sau a urmat despărțirea mult dorită? 

Mi-au plăcut mult verii lui Diego: Isabel și Luis. Mi-au părut oameni sinceri și veșnic dornici să ajute. Violet a fost primită de ei cu brațele deschise, fără prejudecăți și fără răutăți. Chiar și după momentul critic al cărții, ei i-au rămas loiali lui Violet și au avut grijă de ea. Deasemenea, am apreciat faptul că Diego își apăra soția de gurile rele chiar dacă nu erau în relațiile necesare unei căsătorii fericite.


♡♡♡


Fără milă ne prezintă o poveste frumoasă de dragoste, dar și drama este prezentă în majoritatea paginilor... aș putea spune că este o adevărată lecție de viață ce merită trecută pe lista voastră de lectură!




12 comentarii:

  1. Frumoasă recenzie, felicitări! iti recomand si celelalte carti ale autoarei dacă ti-a placut aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc! Nu le am, dar cu timpul o sa le iau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le-am gasit astă vara cu 4 lei si când le-am cumparat eu am dat 15 bucata 😊

      Ștergere
    2. Ooo sper să le găsesc in prima variantă :)))

      Ștergere
  3. Merita sa citesti toate cartile acestei autoare. Imi place mult recenzia, si recunosc ca aceasta carte a avut un mare impact emotional asupra mea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am citit cartea. De fapty nimic de aceasta autoare desi sper sa o fac cat de curand :)

    RăspundețiȘtergere
  5. o carte superba care mi-a placut foarte mult. felicitari pentru o recenzie super

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum cartile ei sunt un pic mai scumpe. Dar, stie cineva unde gasesc Fara mila? Nu o mai au nici la editura si nici pe net. multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Spune-mi părerea ta:)