Ispitirea unui lord de Lorraine Heath. Prima carte a seriei The lost lords of Pembrook . Titlul original: She Tempts the Duke



Datorita doamnei Mari, seria "The lost lords of Pembrook" și-a făcut loc în biblioteca mea ❤. 

Am citit primul volum și mă declar îndrăgostită! Deși frații au o poveste tristă, nu îți inspiră deloc milă, ci doar curiozitate! Recunosc că, deși am savurat povestea lui Sebastian, la a lui Rafe aștept cu interes să ajung :) . Această serie îmi aduce aminte de seria Frații MacKade a Norei Roberts şi îi mulțumesc doamnei Mari pentru ocazia de a o citi! 

Cartea începe cu cei trei frați închiși într-un turn de unchiul cel avar. Sebastian fiind cel mai mare-ducele- și-a dat seama că e posibil ca cineva să le dorească moartea și lucra la un plan de a scăpa din mâinile dușmanului.  Mary- prietena lor- l-a auzit pe unchi punând la cale planul și a reușit să-i ajute pe frați să evadeze.

Cei trei frați au plecat de pe acele pământuri cu promisiunea de a reveni pentru a revendica ceea ce le aparține de drept prin moștenire. 

Zis și făcut... peste ceva ani, când unchiul lor depuse cererea de înmânare a titlului de duce -pe ideea că cei trei frați ar fi morți- aceștia au apărut la o petrecere dată de unchiul său, șocând înalta societate. 

Și Mary a fost cu adevărat șocată,atât de apariția lor, cât și de înfățișarea ducelui... ea nu a ezitat să confirme că cei trei erau lorzii dispăruți încă de când erau copii. Acest lucru i-a adus un fel de faimă printe domnișoarele ce își căutau soț, dar și puțină gelozie din partea logodnicului ei.

Deși Mary și Sebastian susțineau că îi leagă doar o prietenie, scânteile au început să apară între ei și bârfele au început să circule, lucru nu prea bun pentru reputația unei viitoare mirese. Cum credeți că a reacționat logodnicul ei?

 Sebastian s-a arătat obsedat de Pembrook și de pedepsirea unchiului său... pe tot parcursul cărții am sperat că o să își dea seama ce e cu adevărat important în viața. Dar ura pentru unchiul David l-a ținut în viața toți acești ani chinuiți așa că, Sebastian are de dat o luptă grea cu el însuși! Ce rol are Mary în această ecuație vă las pe voi să aflați ! O carte superbă cu un total de 3,5 steluțe, dar ce merita 5 steluțe pe goodreads, din punctul meu de vedere. :)





Rafe s-a arătat cel mai misterios și periculos dintre frați, așa că aștept alături de cei doi lorzi să-i aflu povestea vieții lui, grozăviile ce l-au făcut să devină așa și cine îl va ajuta să scape de demonii trecutului.

Etichete: , , , ,