Fata din tren de Paula Hawkins; Titlul original:The girl on the train. Just my opinion

"M-a ținut treaz o noapte întreagă."- Stephan King




Fata din tren a ridicat mult ștacheta în acest gen de carte... nu îmi aduc aminte să fi citit un thriller atât de captivant și atât de bine scris încât să las cu greu cartea din mână chiar dacă era trecut de mult de ora la care mi-am propus să o închid.  

O întâmplare comună ce a fost exploatată de autoare cu multă ingeniozitate.

 A creat personaje unice, surprinzătoare și scenarii ce păreau atât de sigure și reale încât te debusola complet când întâmplările luau cu totul alt drum.

"Pur și simplu senzațional."-Daily Mail

Când încep o nouă carte, mă aștept ca în primele pagini să fie doar o introducere, câteva pagini care să îmi prezinte personajele, locurile... dar cu această carte am fost fascinată încă de la primele pagini și puzzle-ul ce s-a format în jurul lui Rachel cerea să fie repede rezolvat.

Am adorat-o pe Rachel, am simpatizat-o, m-a și scârbit, dar am și compătimit-o. O persoană puternică în ciuda problemelor ei ce a luat atitudine când a fost cazul!

Și celelate personaje și-au jucat rolul foarte bine,au întrat în mintea mea dorind să devinăpe rând suspecți, dar m-am ținut tare și lista mea de suspecți s-a rezumat doar la două persoane.

Aș vrea să vă spun mai multe dar știu că datorită provocării noastre active acum pe grupul  Prefață de carte, multe dintre voi încearcă să  afle misterul acestei cărți și nu aș vrea să vă stric bucuria de a afla singure.

Vă doresc lectură plăcută și abia aștept să vă aflu părerea despre FATA DIN TREN.

M-am mirat când am văzut că această carte are doar 3,5 stele pe goodreads... eu i-am dat clar 5!


Etichete: ,