Colaborare nouă cu o super editură- EDITURA ALL





       Dragii noștri, suntem încântate să vă împărtășim noua noastră colaborare. Editura All ne-a oferit primele noastre volume pentru recenzare. Știm deja că editura are numeroase volume scrise de autori foarte iubiți, iar ce este și mai bine , este faptul că în această perioadă , pe site-ul editurii veți găsi REDUCERI!!!!



     Suntem încântate peste măsură de această nouă colaborare și ne dorim să fie una fructuoasă si pe termen lung!


     


    1. Cum să te îndrăgostești - Cecelia Ahern (copertă cartonată)

   



   Descriere: Trecând într-o noapte pe un pod din Dublin, Christine Rose întâlnește un străin : pe Adam, care se pregătește să se arunce în gol. Ca să-l facă să se răzgândească , îi propune un târg : dacă Adam își amână cu două săptămâni gestul disperat, ea o să-i arate că viața face toți banii. Dar timpul nu stă în loc . Termenul se apropie cu fiecare clipă, iar Christine își dă seama că nu-și poate ține promisiunea, așa că va trebui să recurgă la metode disperate. Noul roman al Ceceliei Ahern  te ține cu sufletul la gură până la ultimul rând , oferind surpriză după surpriză și...câteva rețete simple , care îți fac sufletul mai bogat.


   Cred ca Adriana este extrem de nerăbdătoare să o citească și să vă ofere mai multe detalii!







2. Fetele din Shanghai- Lisa See



Descriere: În 1937, Shanghaiul este Parisul Asiei: orașul milionarilor și al cerșetorilor , al gangsterilor și al cartoforilor, al artiștilor și al revoluționarilor. Oscilând între universul familiei tradiționale și lumea cluburilor de noapte, frumoasele Pearl si May sunt modele pentru artiști și duc o viață lipsită de griji. Însă când bombele japoneze încep să cadă peste orașul lor iubit, lumea se face țăndări. După un periplu prin satele cotropite de soldați din sudul Chinei, până la Hong Kong și apoi în America , la ”Muntele de aur” cele două surori învață să trăiască din nou.



    Asta o să o ”devorez ” eu. Lisa See are un stil special de scriere. Deși se simte privirea unui istoric, regăsesti în carțile ei emoție.






   Mulțumim Editura All pentru cele două romane , iar pe voi vă sfătuim să aruncați o privire pe site!!



    

Etichete: , , ,