Mândria lui Jared MacKade, volumul doi al seriei Frații MacKade de Nora Roberts; titlu original : The pride of Jared MacKade

Când am nevoie de relaxare aleg Cărți Romantice sau Iubiri de Poveste și sunt sigură că nu sunt singura care alege aceste cărți în astfel de situații!!! Am terminat azi-noapte Mândria lui Jared MacKade de Nora Roberts și sunt plină de voioșie  și cu o stare de bine. 






În cartea asta, am simțit din partea Norei accentul insistent pe locurile natale, dar mai ales pe familie! A scos atât de bine în evidență norocul de a avea o familie mare, să ai în jurul tău frați încât m-a făcut să le dau câte un mesaj alor mei.

 Deși eram sigură că și acest volum al seriei o să fie cel puțin la fel de bun ca primul(Întoarcerea lui Rafe MacKade-recenzie Aici ), m-a luat prin surprindere fiind chiar mai plăcută ca prima.


Savannah este un personaj surprinzător, o femeie puternică ce a fost nevoită să își ia viața în mâini mult prea devreme. Mi-a plăcut mult relația dintre ea și fiul ei care era un puști pe cinste, bine crescut și cu o mare încredere în el. Chiar dacă Savannah își dădea toată silința și chiar făcea o treabă bună, Bry simțea nevoia unui tată și nu i-a fost greu să se atașeze de Jerard- cel mai mare frate MacKade cu o mândrie ieșită din comun, un adevărat domn atent și senzual, dar care își dorea la rândul său copii și o familie .


"Te doresc de fiecare dată când te văd. Te doresc chiar și atunci când nu te văd..."


 Relatia lor a fost o adevărată luptă între orgolii domolită ușor de dragostea din ce în ce mai mare dintre cei doi.


Mi s-a părut un pic forțată confruntarea dintre Savannah și Regan, adică așa copilăroasă... ceva de genul: hai să ne certăm că poate aflăm care din noi e mai waw.


Fantomele ce se simțeau subtil în anumite momente sau locuri, mai ales cei doi bieți soldați ce mi-au stârnit milă și furie împotriva războiului încă din primul volum, i-au dat cărții ceva aparte.


Faptul că micuțul Conner a câștigat un prieten m-a bucurat peste măsură. Deja s-a simțit o schimbare în bine a familiei lui maltratate şi sunt nerăbdătoare să le văd evoluția în următorul volum.


În ÎNTOARCEREA LUI RAFE MACKADE am fost ispitită să ajung la povestea lui Devin, în acest volum mi s-a stârnit înteresul pentru povestea lui Shine, deci clar este o serie grozavă și savurez fiecare carte în parte . :-)

Etichete: , ,