Editura Integral - Basm XXI Basmul românesc- o lume plină de eroine și eroi, isteți și nătăfleți, Mume ale pădurii și zmei puși pe harță.





    Nu suntem niciodată suficient de mari pentru a nu mai crede în povești cu zâne, cu spiriduși și praf magic. Însă cum toate astea au un mai mare impact la o vârstă fragedă, când pagini colorate, personaje fantastice și o baghetă fermecată ne aduc relaxare si praf magic pentru nani direct din tolba lui Moș Ene, editura Integral vine în sprijinul părinților, spre încântarea celor mici, cu o serie de cărți care țin pasul cu secolul în care ne aflăm.




  O lume colorată, plină de farmec și magie unde pe lângă povestea propriu zisă, vom putea să colorăm alături de copilași personajele ce își fac veacul printre rândurile fermecate, unde putem lăsa imaginația celor mici sa zburde și să le oferim ocazia perfectă pentru a învăța culorile.





       




     SUPER EROINELE BASMULUI ROMÂNESC 



   De ce să alergăm după eroinele din alte țări, când și noi avem eroinele noastre?


Frumoasa Ileana Cosânzeana, Zâna Zânelor, Isteata Fată cea mică a Împăratului, Fata moșului cea cuminte și harnică.



  Un amalgam de istețime, curaj, frumusețe și devotament, care duc inevitabil la un sfârsit demn de o poveste cu prinți și prințese.











Pe lângă descrierea fiecărui personaj, care pare ca o scurtă recapitulare a poveștii propriu-zise, editura ne oferă și posibilitatea de a colora fiecare eroină.






    SUPER EROII BASMULUI ROMÂNESC




Și dacă am făcut cunoștință cu eroinele basmului romînesc, era cazul să îi întâlnim si pe super eroi. Sunt demni de toată lauda: curajoși, puternici și frumoși.


  Harap Alb, Țugulea, Prâslea cel Voinic, Făt Frumos- care pentru curajul de care dau dovadă se aleg la finalul poveștii ” jumătate de împărăție și fata de soție”!








SUPER- EROI DE POVESTE FĂT- FRUMOS CU PLETE AZURII


Cel mai mult la acest basm mi-a placut modul de prezentare: v-am spus că editura Integral ține pasul cu secolul în care trăim , așa că ni-l prezintă sub forma benzilor desenate. O poveste plină de curaj, zmei , lupta continuă a binelui împotriva răului. Ionuț, un tânăr cu plete azurii care luptă cu forțe dezlanțuite pentru a o salva pe Ioana. Dar veti vedea că are și aliați pe măsură. :-)







SUPER -ISTEȚII ȘI NĂTĂFLEȚII BASMULUI ROMÂNESC

Ce ar fi lumea fără personajele care pun zâmbet pe chipurile noastre? Fie prin simțul umorului, fie prin stângăcia lor, avem în cultura basmului românesc și aceste personaje inedite :Dănilă Prepeleac, Păcală, Pepelea, Stan Pățitul, 





Din nou puncte bonus pentru editura Integral pentru că le oferă celor mici șansa de a alege personajul preferat, de a îl colora, de a interacționa cu el și de a putea avea o fișă la dispoziție care îl poate ajuta să își amintească mai ușor cele mai importante lucruri despre super-eroul preferat.





Dacă v-am stârnit curiozitatea, celor mai mici, sau celor mai mari, vă împărtășesc un secret :-) cărțile le veți putea fie câștiga la un concurs pe care îl vom lansa pe pagina Prefață de carte, fie le veți putea achiziționa de pe site-ul editurii Integral, adică de aici unde aveți parte și de reduceri. :-)
 

Etichete: , , , ,