Un viconte pentru o lady de Joanna Shupe, titlu original : The lady hellion

Când a ajuns această carte la mine am admirat-o și m-am bucurat în avans pentru momentele de relaxare ce avea să mi le ofere. Sunt de părere că nu există metodă de relaxare mai potrivită decât o carte din colecția Iubiri de poveste și mă bucur enorm când am câte una nouă în preajmă să-mi promită astfel de momente.



Povestea este una simplă în esență, o poveste ce o vedem continuu în jurul nostru sau poate că unii din noi au și trait-o... povestea a doi tineri ce se iubesc dar care lasă lucrurile mărunte să intervină între ei (lucruri ca teama sau orgoliul);  dar cum ne sugerează și colecția din care face parte, povestea lui Lady Sophie și a vicontelui Quint este una de poveste, deci oare ce au ei diferit? Finalul,drumul parcurs? 


Despre Lady Sophie aflăm că este o fată ce a crescut fără mamă și veșnic în compania tatălui. Acest lucru i-a permis să vadă și să cunoască lucruri pe care alte fete de același statut nu le-au întâlnit, deci ideea ei de a deveni magistrat nu ar trebui să mire pe nimeni. Faptul că societatea în care trăia nu permitea unei femei sa se ocupe cu astfel de lucruri nu a oprit-o pe Lady Sophie care deja ajuta tinere femei sărace sau cu meserii nepotrivite să își rezolve problemele. Pentru a putea face investigații și pentru a nu i se închide toate ușile în nas, Lady Sophie umbla costumată in bărbat dând naștere lui Sir Stephen.

Vicontele Quint era un bărbat arătos și extrem de inteligent, dar era chinuit de gândul că o să sfârșească ca și tatăl său care a suferit de o boală mintală.

Cei doi se cunoșteau de ceva timp și se iubeau încă de pe atunci, acum susțineau că sunt prieteni, iar Lady Sophie nu a ezitat să îi ceară ajutorul în investigațiile ei- își dorea foarte mult să prindă ucigașul de prostituate ce umblă prin zonă.

Cerându-i ajutorul, cei doi s-au apropiat mai mult decât era necesar (lucru inevitabil ținând cont de sentimentele lor),iar faptul că amândoi erau convinși că nu au dreptul la o căsnicie, mă făcea să cred că o să tânjească veșnic unul după celălalt.

Când Lady Sophie își dă seama de problemele lui Quint își propune să îl ajute. Doar oare încăpățânatul vicone o să îi permită?
O să  vă facă o plăcere imensă să aflați deoarece este o carte plină de pasiune, umor și suspans.

Potrivirea celor doi mi s-a părut interesantă și amuzantă. El veșnic calculat -ea impulsivă ,el își vedea doar părțile rele-ea vedea doar ce era mai bun in el, el nu vroia să o jignească atingandu-se de ea dintr-un mod intim - ea nu mai vroia să aștepte ...


Mi-a plăcut în mod deosebit intervenția prietenilor lui și modul în care aceștia se comportau cu soțiile lor. Bineînțeles că și discuțiile lui Sophie cu doamnele mi-au dat o senzație de liniște, un impuls să cred în ideea de prietenii dezinteresate, dar domnii au fost mult mai pe gustul meu cu glumele lor și modul lor de a fi... m-au făcut să vreau să le aflu povestea !

Mulțumesc mult, Cărți romantice pentru ocazia de a citi această carte, mi-a făcut mare placere!!!

Puteți achiziționa UN VICONTE PENTRU O LADY de Aici . 

Această carte face parte din seria MINCIUNI PERICULOASE de Joanna Shupe.

 Vă doresc lectură plăcută!

Etichete: , , , , , , , ,