Întoarcerea lui Rafe MacKade , volumul 1 al seriei Frații MacKade de Nora Roberts - titlu original : The return of Rafe MacKade



Am ales în weekend să citesc primul volum din seria FRAȚII MACKADE de Nora Roberts. Pot să spun că am făcut o alegere bună, m-am distrat, m-am îngrijorat şi mă mai trecea şi câte un fior de spaimă din când în când. Uşor, uşor Nora urcă în topul autoarelor preferate de cărți romantice, dar cu aşa poveşti minunate nu este altă cale.

Când Rafe s-a întors în oraş după zece ani a dat un subiect nou de bârfă în orăşel, iar când locatarii au aflat că acesta a cumpărat un conac bântuit bârfa a fost mult mai senzațională.

Rafe a cunoscut-o pe Regan stând de vorbă cu prietena lor comună, Cassie- o femeie firavă, speritată şi bătută continuu de soțul său.

Atracția dintre cei doi a apărut încă dinainte să fie prezentați oficial... el un băiat rău după care orice femeie suspină, iar ea o femeie independentă străină de relații deoarece acestea i-ar putea abate gândul de la afaceri. Cum Regan se ocupa de antichități iar Rafe vroia să îşi mobileze vila ca în anii 1800, cei doi au hotărât rapid să lucreze împreună.

M-au trecut fiori când Regan a auzit fantomele din vilă - au fost o surpriză pentru amândouă.  Se pare că pe Rafe nu-l deranjau deloc... se obişnuise cu plânsetele, împuşcaturile, uşile trântite sau frigul ce apărea când te aşteptai mai puțin. Dar oare Regan o să poată sta în preajma lor la fel de calmă?

Între cei doi au apărut sentimente deşi au convenit să nu se implice emoțional... După cum ştim, orgoliul e duşmanul fericirii,oare cei doi o să reuşească să treacă peste el pentru a putea fi fericiți?

După cum spuneam mai sus, Cassie era maltratată de soțul ei şi partea cea mai rea era că aveau şi doi copilaşi minunați ce erau obligați să asiste la aceste scene ; când băițelul vorbea cu Regan despre aceste lucruri nu am mai putut să îmi controlez emoțiile :-((

Sper că astfel de cărți să cadă în mâinile femeilor ce trec prin  acest chin, poate o să le dea curaj să ia măsuri, să înțeleagă ca astfel de lucruri afectează foarte mult copiii. Dar oare Cassie o să înțelagă?

I-am cunoscut puțin pe fiecare dintre frați, iar Devin m-a atras cel mai mult... abia aştept să-i aflu povestea   . :-) Chiar mi-a placut volumul şi am găsit fragmente care mi-au stârnit râsul . Am salvat două ca să vedeți la ce mă refer :


Cartea a apărut la  Lira - grup editorial Litera în colecția Cărți romantice, anul 2015. 

Etichete: , , , , , , , , , ,