Cartea lunii august

Și uite că a mai trecut o lună iar eu nici nu știu când... m-am uitat în caiet să văd dacă am reușit să citesc suficient încât să am de unde alege cartea lunii 😀 , dar se pare că, totuși, am reușit să citesc câte ceva în ciuda puținului timp liber. Șapte cărți mi-au căzut în mână luna aceasta (+ încă una pe sfert citită dar de care o să vorbim abia în septembrie) din care doar una mi-a oferit dezamăgire :


  1. Elisabeth a dispărut de Emma Healey (recenzie aici) - un thriller psihologic deosebit, o adevărată poveste de viață.
  2. Flori pentru Zoe de Antonia Kerr (recenzie aici) - deși promitea multe luandu-ma după descrierea de pe spate, m-a dezamăgit ... atât limbajul folosit cât și Richard nu au fost pe placul meu,am vorbit mai pe larg în recenzie.
  3. Cartea viitorului de Cecelia Ahern (recenzie aici ) - o carte deosebită ce m-a făcut  să trec prin diferite stări sufletești deoarece mi-a transmis  foarte bine sentimentele personajelor.
  4. Întoarcerea lui Rafe MacKade de Nora Roberts (recenzie aici) - prima carte a seriei Frații MacKade m-a încântat foarte tare și abia aștept să încep următoarele volume.
  5. Prințesa Diana.Povestea nespusă de Monica Ali (recenzie aici) - am primit această carte cadou și m-am bucurat foarte mult de ea. O carte interesantă ce ocupă un loc aparte în biblioteca mea.
  6. Planetele astea nu au imaginație de Zo Ahmua Sun (recenzie aici) -am primit această carte pentru recenzie, a fost o altfel de carte - total diferită de ceea ce citesc de obicei, dar mă bucur mult că a ajuns la mine. 

  7. Un viconte pentru o lady de Joanna Shupe (recenzie aici) -am primit această carte pentru recenzie. M-am bucurat foarte mult de ea fiind o carte extrem de relaxantă și plăcută.

Cartea lunii august, din punctul meu de vedere, este CARTEA VIITORULUI DE CECELIA AHERN!!! 

Etichete: