marți, 30 august 2016

Cartea lunii august

Și uite că a mai trecut o lună iar eu nici nu știu când... m-am uitat în caiet să văd dacă am reușit să citesc suficient încât să am de unde alege cartea lunii 😀 , dar se pare că, totuși, am reușit să citesc câte ceva în ciuda puținului timp liber. Șapte cărți mi-au căzut în mână luna aceasta (+ încă una pe sfert citită dar de care o să vorbim abia în septembrie) din care doar una mi-a oferit dezamăgire :


 1. Elisabeth a dispărut de Emma Healey (recenzie aici) - un thriller psihologic deosebit, o adevărată poveste de viață.
 2. Flori pentru Zoe de Antonia Kerr (recenzie aici) - deși promitea multe luandu-ma după descrierea de pe spate, m-a dezamăgit ... atât limbajul folosit cât și Richard nu au fost pe placul meu,am vorbit mai pe larg în recenzie.
 3. Cartea viitorului de Cecelia Ahern (recenzie aici ) - o carte deosebită ce m-a făcut  să trec prin diferite stări sufletești deoarece mi-a transmis  foarte bine sentimentele personajelor.
 4. Întoarcerea lui Rafe MacKade de Nora Roberts (recenzie aici) - prima carte a seriei Frații MacKade m-a încântat foarte tare și abia aștept să încep următoarele volume.
 5. Prințesa Diana.Povestea nespusă de Monica Ali (recenzie aici) - am primit această carte cadou și m-am bucurat foarte mult de ea. O carte interesantă ce ocupă un loc aparte în biblioteca mea.
 6. Planetele astea nu au imaginație de Zo Ahmua Sun (recenzie aici) -am primit această carte pentru recenzie, a fost o altfel de carte - total diferită de ceea ce citesc de obicei, dar mă bucur mult că a ajuns la mine. 

 7. Un viconte pentru o lady de Joanna Shupe (recenzie aici) -am primit această carte pentru recenzie. M-am bucurat foarte mult de ea fiind o carte extrem de relaxantă și plăcută.

Cartea lunii august, din punctul meu de vedere, este CARTEA VIITORULUI DE CECELIA AHERN!!! 

7 comentarii:

 1. Ai fost harnicuta spre deosebire de mine. Eu am citit doar 4.

  RăspundețiȘtergere
 2. Super carti ;) . Eu am citit doar "Intoarcerea lui Rafe..." Toata seria este minunata :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Astept si eu sa incep urmatoarea carte a seriei,sigur toate sunt frumoase!

   Ștergere

Spune-mi părerea ta:)

Postare prezentată

Sub luna de șofran de Nicole C. Vosseler ; titlul original: Unter dem Safranmond

"SUB LUNA DE ȘOFRAN este un roman fermecător despre iubire, dorința de libertate si căutare a acesteia în lumi fascinate, despre pasiun...