Cea mai bună carte citită în luna iunie

Deşi am avut o lună extrem de aglomerată,am reuşit performanța de a citi şapte cărți frumoase foc:

1. Secretul de Sandra Brown- o carte despre iubire şi pasiune.


2. Hoțul de cărți de Markus Zusak -o carte despre război şi chinurile pricinuite de acesta.

3. Vei fi acolo? De Guillaume Musso- o poveste care pune accent pe ideea "ce ar fi fost dacă...?". Un doctor a reuşit să se întoarcă în timp şi să schimbe unele lucruri prin deciziile luate.

4.  Dragă John de Nicholas Sparks- o poveste impresionantă despre adevăratul sens al cuvântului "iubire"

.5. Nici moartă,nici angajată de MaryJanice Devidson -o cărticică amuzantă care o prezintă pe regina vampirilor şi peripețiile ei.  

6.Dorințe Rebele de Julie Garwood -am început să îndrăgesc această autoare după ce am citit SECTRETUL,iar Dorințe rebele a fost pe măsura aşteptărilor... drama unei tinere care şi-a văzut familia asasinată şi puterea ei de a se încrede în Stăpânul ei devenit şi soțul ei,pentru a se face dreptate.


7. Strada Charles 44 Adresa iubirii de Danielle Steel- după cum am mai spus,o ador pe Danielle Steel... cărțile ei cuprind bucăți din suflet şi adevărate poveşti de viață. Aici ne-a prezentat-o pe Francesca,o femeie de 35 de ani care şi-a schimbat viața printr-o decizie simplă: să păstreze casa cumpărată impreună cu fostului partener.


După cum vă dați seama,decizia de a alege doar o carte este foarte grea,dar bineînțeles că am căutat adânc şi mi-am dat sema că titlul de CARTEA LUNII,din punctul meu de vedere,îi aparține cărții DRAGĂ John!!!


P.S. am şters titlul DRAGĂ JOHN şi l-am înlocuit cu HOȚUL DE CĂRȚI şi invers,de câteva ori, dar se pare ca Nicholas Sparks a căştigat "bătălia" !

Etichete: , , , , , , , , , , , ,