Atracția de Sylvia Day ,primul volum al seriei Crossfire - titlu original Bared to you


Nu la mult timp după ce am citit Cincizeci de umbre,am început să citesc seria Crossfire de Sylvia Day,m-a atras încă de la început deoarece semana mult cu seria Cincizeci de umbre. Mi-a plăcut tot mai mult cu fiecare pagină şi acest lucru îl datorez peraonajelor independente şi extrem se interesante.
Eva si Gideon aveau în comun lupta cu sentimentele lăsate de întâmplările ce le-au făcut rău atât psihic cât şi fizic în copilărie.

EVA era o tânără atrăgătoare ,ce locuia cu prietenul său bisexual -Cary. Se susțineau reciproc şi se ajutau atunci când era cazul .Părinții Evei erau separați,mama ei fiind căsătorită cu un om bogat şi influent. Eva avea o relație apropiată cu tatăl ei,dar mama îi cam dădea bătăi de cap fiind supra protectoare fiind marcată de greşeli din trecut.
Gideon era un bărbat atrăgător,bogat,cu mare priză la femei. Cu familia lui nu avea o relație prea apropiată şi  pe parcursul cărții o să înțelegeți de ce. Deasemenea, mama lui era căsătorită cu un bărbat bogat şi aşa Gideon s-a ales cu un frate şi o soră vitregă .

Cei doi s-au întâlnit în clădirea în care ea începea lucrul şi el o deținea. Momentul întâlnirii lor a fost WOW ,descriindu-l de Gideon Cross în adevărata lui splendoare.

Dar ATRACȚIA a fost reciprocă  şi nu a durat mult până ce Eva a fost încolțita la lift şi i-a fost propusă o partida de sex în stilul lui Gideon. Acum Eva îşi arată personalitatea şi Gideon este nevoit să caute alta cale de a o face a lui.
Momentele în care ei sunt împreună sunt absolut minunate şi promit pagini pline de pasiune.
Cross îşi arată firea pisesivă pe parcursul cărții ,dar nici Eva nu se lasă mai prejos. A fost o continuă "luptă" între două firi puternice ,între doi oameni cărora stima de sine şi încrederea le-a fost distrusă în copilărie,dar când cei doi au început să se accepte şi să se înțeleagă reciproc s-a format o legătură încărcată de iubire şi respect.
Să ne întoarcem la pasiune... cei doi au avut prima partidă de amor în maşina care îi ducea la o petrecere,a fost surprinzătoare pentru  amândoi,dar Gideon s-a închis în el imediat după,dându-i Evei impresia că  s-a ales cu ce a dorit şi apoi şi-a luat zborul... Dacă a fost aşa şi ce a mai urmat vă las pe voi să aflați!
Mie mi-a placut foarte mult,la fel şi celelalte volume despre care o să scriu curând.
Lectură plăcută,dragelor!

Etichete: , , , , , , , ,