Ultima mea ducesa de Daisy Goodwin

ULTIMA MEA DUCESĂ de Daesy Goodwin este una din cărțile mele preferate din colecția Cărților romantice.

Această carte spune povestea celei mai bogate moştenitoare din America,Cora Cash.
 Mama Corei nu era mulțumită cu situația fiicei ei şi a hotărât să o ducă în Anglia şi să mărite cu un duce,cum se obişnuia destul de des în acea perioadă. 

  Zis şi facut! Cora nu doar că s-a trezit ducesă peste noapte ,dar s-a şi îndragostit de acel duce dificil şi plin de probleme. Deşi mama ei a fost mulțumită de aranjamentul facut,Cora şi-a dat seama că viața în Anglia e mult mai dificilă şi că fericirea nu poate fi cumpărată cu moştenirea ei.

În paralel am surprins şi povestea de dragoste a servitoarei ei,o negresă care nu credea că are dreptul la fericire. Chiar dacă era doar un personaj secundar, autoarea a conturat-o suficient cât să o îndrăgesc și să sper că o să aibă un parte de un final fericit.

Mi-a plăcut să urmăresc transformarea Corei de la fetița răsfățată la femeia hotărâtă ce luptă pentru familia ei, ce e în stare să sară în capul femeiei ce o credea prietenă, dar care îi dădea târcoale soțului ei.

Mi-a plăcut și mi-a displăcut în aceeași măsură firescul situației create de acea femeie... o femeie ce e în stare să își pună în pericol repitația și tot ceea ce și-a creat atunci când s-a căsătorit cu alt bărbat, pentru bărbatul la care a renunțat cu ani în urmă... hmmm de asta iubesc cărțile romantice!!!!!

Etichete: , , ,