Îmblânzitoarea de suflete de Nora Roberts

O altă cărticică extrem de plăcută şi interesantă este Îmblânzitoarea de suflete de Nora Roberts,deşi scurtuță,povestea este incitantă. Autoarea ne-a pregătit atât momente de dragoste cât şi momente pline de suspans.

Jo este o tânără îmblânzitoare de lei care locuieşte la circ de când se ştie. Când avea 17 ani părinții ei au murit ,dar ea a rămas în continuare la circ deoarece acolo era casa ei,acolo făcea ceea ce îi plăcea şi avea în jur persoane dragi.
Ea şi patronul circului au avut o relație apropiată şi îl compătimea că fiul său nu îl vizita. Lucrurile au fost date peste cap când patronul a murit şi Keane-fiul acestuia a moştenit    circul şi venea să îl inspecteze pentru a vedea dacă aduce profit. Lui Jo i-a fost încredințață sarcina de a-i arăta noului patron circul. Deşi inițial nu a fost de acord ştiind că nuo să se poată abține să nu-i spună vreo două avocatului,în cele din urmă nu a avut de ales.

O scânteie s-a aprins între ei înainte să facă cunoştință oficial,şi deşi Jo era cunoscută printre circari pentru modul ei de a se feri de relații,Keane nu a lăsat-o deloc indiferentă. Mare i-a mai fost supărarea când şi-a dat seama cine era el de fapt...
Cei doi au început să se cunoască mai bine şi lucrurile păreau să meargă bine între ei până când Keane a început să o ignore total ,iar frustrarea şi supărarea creştea tot mai mult în ea.
Aş vrea să vă spun care era motivul pentru care Keane se comporta aşa şi tot ceea ce s-a mai întâmplat,dar cartea e prea scurtă ca să vă dau prea multe detalii !!!
Mi-au placut mult momentele pe care ea le petrecea cu leii,relația dintre ea şi acele fiare,concentrarea şi curajul de care dădea dovadă atunci când lucra cu ei.

Oricum...rămâne uma din cărțile mele preferate şi o recomand pentru o după-amiază relaxantă!

Etichete: , , , , , , ,