Dorințe rebele de Julie Garwood

Această carte a început cu tragedia prin care Elizabeth a fost nevoită să treacă... masacrul care a lăsat-o fără familia ei iubitoare m-a facut să trec de la entuziasmul ce mi-l oferea o nouă carte din colecția IUBIRI DE POVESTE la nelinişte şi îngrijorare. Doar ea şi fratele ei mai mic au scăpat cu viața  iar setea de răzbunare a ajutat-o să treacă peste acel moment cumplit.
Elizabeth era o  tânără deşteaptă,extrem de frumoasă,încăpățânată dar,în acelaşi timp,o femeie de cuvânt.
Atunci când baronul ei -neaşteptat de tânăr şi atrăgător-are nevoie de îngrijiri medicale ,Elizabeth îi oferă ajutorul cu gândul că aşa ,baronul, o să îi fie  dator şi o să o asculte şi să o ajute cu problema ei.
Geoffrey nu doar că a ascultat-o dar a şi luat-o de soție fiind atras pesre măsură de intreaga ei ființă.
Cei doi au încercat să se îmblânzească reciproc deoarece niciunul nu era mulțumit de modul de comportare al lui celălalt. Geoffrey îşi dorea o soție supusă şi ascultătoare(total opusul lui Lady Elizabeth),iar ea îşi dorea afecțiunea ce a văzut-o la părinții ei...  Vă las pe voi să aflați cine a îmblănzit pe cine.

A fost o lectură plăcută şi extrem de captivantă ,cu greu reuşeam să las cartea din mână atunci când eram nevoită,dar acest lucru nu este surprinzător când vine vorba de carțile lui Julie Garwood.



"Un roman cu o intrigă fermecătoare şi scene de dragoste pline de senzualitate...Julie Garwood este o povestitoare înnăscută." Affaire de Coeur





Etichete: , , , , ,