Daruri periculoase de Mary Jo Putney


Am început să citesc această carte atrasă de faptul că era foarte subțirică şi mă tot gândeam oare ce poveste se poate spune în atât de puține pagini. Povestea a fost neaşteptat de plăcută şi ascundea  întrebări destul de întâlnite printre oameni: La ce ai fi dispus să renunți pentru  fi plăcut,adorat de cei din jur? Cât de importantă este frumusețea trupească ? Hmmm... sunt curioasă ce răspunsuri aş primi de la voi!
        
Leah era o fată comună , nu era urâtă ,dar îi lipsea acel ceva ce te face să întorci capul după o persoană.
Părinții ei era siguri că vor rămâne cu ea pe cap,nu au fost încântați atunci când s-a născut,dar i-au oferit tot ce are nevoie un copil pentru a creşte .Doar afecțiunea îi lipsea cu desăvârşire şi era sigură că dacă nu ar fi fost o fată comună,ar fi avut parte de ea. 
Dar Ranulph,lordul Zânelor din pădurea fermecată de lângă castelul părinților ei,era foarte atras de ea şi a pus la cale un plan să o facă să vină de bună voie în lumea lui şi să renunțe la viața ei creată aici
 . În una din zilele în care fata cânta linistită la harpă în luminişul din pădure,Ranulph o încolțise şi îi oferi un DAR PERICULOS, şi anume frumusețea!  Înfricoşată dar îndeajuns de curioasă şi doritoare să vadă cum e să fii adorată de toți cei din jur ,acceptă acest târg neoboşnuit şi periculos.
După ce a acceptat târgul  ca prin magie s-a mutat la Londra la nişte rude unde a fost prezentată în societate ,era adorată şi avea pretendenți. Toate bune şi frumoase ,Leah s-a îndrăgostit,a trăit clipe de care nu credea că o să aibă parte,dar mulțumită pactului a avut parte de ele. Momentul ca Ranulph să îşi ceară răsplata a sosit. 
Leah a fost silită să aleagă între frumusețea ei ,înima iubitului ei într-o cutie sau să îşi părăsească lumea că să îl urmeze... ce credeți că a ales Leah? A pus stăpânire pe sufletul ei faima şi frumusețea ?

Etichete: , , , , , ,