Secretul de Julie Garwood

De data aceasta, în urma jocului nostru, m-am ales cu o carte minunată!!! Am avut de citit Secretul de Julie Garwood și sunt mai mulțumită ca niciodată de întreaga poveste, de felul cum a fost scrisă, de cantitatea mare de umor! M-am simțit atât de bine citind-o că, sincer, simt o urmă de regret că am terminat-o așa de repede.

Încă de la început aflăm că între Judith si Frances Catherine există o adevărată prietenie ce ține încă din copilărie, vârsta când te ataseszi de oameni fără să îți pese de etnie sau alte lucruri ce influențează unii adulți atunci când își aleg prietenii.

Judith știa la vremea aceea că era 100% englezoaică iar prietena ei purta sânge scoțian. Fetele se întâlneau cam șase luni pe an,timp suficient să își spună toate secretele, durerile sau temerile. După ce au crescut, Francis Catherine s-a căsătorit cu un luptător al unui clan scoțian important. Soțul ei era fratele Boierului clanului. 

Încă din copilărie cele două fete au făcu un pact, au hotărât că atunci când Frances Catherine o să nască primul copil, Judith îi va fi alături. Clanul din care făcea parte acum,nu primea musafiri și mai ales musafiri englezi, dar în cele din urmă, au reușit să primească acceptul sfatului și au trimis oameni după Judith. 

Printre oamenii care trebuiau să o aducă în sigurantă se afla și Iain -boierul clanului . Acesta a fost surprins de caracterul si frumusețea fetei și nu i-a luat mult timp până să se îndrăgostească de ea. Pe cât de greșită i se părea ideea, deoarece era englezoaică, pe atât de mult nu își putea lua gândul de la ea. Dac cum va reacționa Ian când îi va afla secretul?


Mie mi-a plăcut enorm, am râs foarte mult, replicile dintre ei sunt mai mult decât savuroase! Mi-a plăcut hotărârea ei și m-a amuzat foarte tare atitudinea bărbaților scoțieni.

Dacă nu ați citit încă această carte e timpul să vă apucați de ea. :-) 

Etichete: , , , , ,