Iubire regăsită de Mary Jo Putney


Ce să vă spun despre IUBIRE REGĂSITĂ de Mary Jo Putney... Este o carte frumoasă,nu are acel waaw ce nu te lasă să laşi cartea din mână,dar are o poveste frumoasă presărată cu momente de acțiune.
Laurel este o domnişoară din mica nobilime care a avut norocul să se îndragostească şi să se căsatorească cu un Lord care o considera lumina vieții lui. Fericirea lor a fost stricată atunci când Lordul a omorât un om sub ochii ei ,iar ea hotărăşte să îl părăsească.
Părinții ei au considerat-o o ruşine deoarece nicio femeie la locul ei nu îşi părăseşte soțul. Aceasta se mută cu fratele ei şi înființează o infiermerie şi o casă de adăpost pentru femei şi copii abuzați.
După zece ani,soarta îi aduce pe cei doi împreună,iar după un moment pasional pe care contesa hotărăste să îl dea uitării,îşi dă seama că a rămas însărcinată. Stia că nu îi putea refuza soțului ei dreptul să-şi cunoască moştenitorul şi aşa cei doi au hotărât să încerce să locuiască impreună de dragul copilului.
  

Şi aşa Laurel, împreună cu servitoarea sa Violet - o tânără sclavă jaimaicană ce a scăpat, cu ajutorul noii sale stăpăne, ca prin urechile acului de teroarea de a fi îmbarcată pe un vas cu cel ce a cumpărat-o ,au plecat la Londra la reşedința Lordului Kirkland. Cele două trec prin momente cumplite ,iar relația feagilă dintre Lord Kirkland   şi soția lui este pusă din nou sub semnul întrebării!!
Această carte este potrivită pentru un weekend relaxant sau orele libere de după serviciu, aşa că o recomand cu drag!

Etichete: , , , ,