Vârstele dragostei de Danielle Steel

Primul lucru care m-a atras la această carte a fost coperta <3 după ce am deschis-o și am citit titlul ei original (Impossible) m-am hotărât că trebuie să o cumpăr și să o citesc cât mai curând posibil. 
Am cumpărat-o,am citit-o și mi-a plăcut!!! Mi-a plăcut și că finalul m-a lăsat plină de nervi, deși nu a avut cine știe ce final aparte, a avut chiar un final potrivit pentru o carte romantică, dar încercând să mă pun în pielea personajului îmi făcusem alt scenariu chiar deloc fericit pentru Liam-personajul masculin principal . 
Acum să vă scot din ceață și să vă spun câte ceva despre carte :
Cartea începe foarte frumos descriind viața părinților lui Sasha-personajul feminin principal al cărții .De asemenea , a fost descrisă în linii mari atât copilăria si adolescența cât și viața petrecută alături de cei doi copii și de soțul ei. A avut o viață frumoasă plină de împliniri pe plan personal și profesional. Viața ei se schimbă la 49 de ani când află că soțul ei murise iar ea trebuia să învețe să trăiască singură . Nici nu vroia să ia în calcul posibilitatea de a avea o altă relație până în momentul în care a apărut Liam- un artist excentric și de necontrolat, de care s-a îndrăgostit . 
El se comporta copilărește iar relația lor a fost mult îngreunată atât de comportamentul lui cât și de insistențele fiicei ei care susținea că ea nu ar mai trebui să aibă alte relații și ca ar trebui să îl jelească continuu pe tatăl ei.
Liam a primit de la mine ceva puncte albe abia spre sfârșit când a început să ia decizii gândindu-se și la familia lui, dar încă nu l-am "iertat" pentru suferințele ce i le-a provocat Sashei. Iar faptul că apărea de fiecare dată exact în momentul în care ea începea să se "vindece" m-a cam scos din sărite :-)  .   
Sasha, la fel ca și alte personaje feminine create de Danielle Steel, este de o bunătate rară... Are puterea de a ierta ,de a înțelege și de a se sacrifica pentru fericirea celor din jurul ei! Descrierea ce Liam i-a facut-o m-a ajutat să o conturez mai bine în mintea mea și să o îndrăgesc mai mult !
Xavier -fiul ei, a fost pe placul meu... Tânăr , frumos,înțelept -pentru vârsta  sa,petrecăreț în majoritatea paginilor ,dar a început să se " așeze " spre sfârșit. 
Recomand cu drag această carte!!! Danielle ne arată că poți avea totul iar în secunda următoare poți să nu mai ai nimic...

Etichete: , , , ,