Mulțumesc pentru amintiri - Cecelia Ahern recenzie

Postarea de azi este despre cea mai recentă carte citită "Mulțumesc pentru amintiri" de Cecelia Ahern .

Este o carte de suflet, o carte care te face să treci prin diferite stări, să treci de la amuzament la furie, de la tristețe la bucurie, de la faza de om veșnic nemulțumit la unul care știe că este cel mai bogat om din lume și nu mă refer la partea financiară.

E a treia carte scrisă de Cecelia pe care eu am citit-o și mă declar îndrăgostită de stilul ei. Cărțile ei sunt potrivite pentru orice stare de spirit, găsim atât încercările vieții, cât și bucuriile ei.

Joyce este o femeie care a trecut cu puțin de  vârsta de 30 de ani, care în urma unei căzături a pierdut copilul mult dorit... 

După această întâmplare, căsnicia ei s-a destrămat ajungând să locuiască cu tatăl ei- un bătrânel plin de umor, în  vârstă de 75 de ani . Acesta o însoțește cam peste tot în perioada în care Joyce trebuie să se pună pe picioare. El se comportă ca un adevărat tată, este capabil să încerce lucruri la care nu s-ar fi gândit vreo dată că le va lua măcar in considerare, doar de dragul fiicei lui- sa o știe bine!

 Deși suntem tentate sa credem că pierderea copilului a fost lucrul ce a pus capăt căsniciei, ne dăm seama curând că acest lucru a fost doar picătura care a umplut paharul.

Ea are tot sprijinul prietenelor ei, care reacționează destul de bine când află ca Joyce are cunoștințe și amintiri care nu îi aparțin. În această poveste apare la tot pasul și un bărbat plin de el care joacă un rol foarte important :-). Acest bărbat misterios are și el povestea lui, dar pe care vă invit să o descoperiți singurele. 
Autoare ne plimbă și ne arată frumusețile orașului iar locurile parcă devin tot mai frumoase pe măsură ce Joyce iși revine.

O recomand cu toată încrederea, este  o carte profundă,o carte plină de dramă dar și de umor... Am  râs chiar zgomotos la multe replici :-))



Etichete: , , , ,