duminică, 20 martie 2016

Mulțumesc pentru amintiri - Cecelia Ahern recenzie

Postarea de azi este despre cea mai recentă carte citită "Mulțumesc pentru amintiri" de Cecelia Ahern .

Este o carte de suflet, o carte care te face să treci prin diferite stări, să treci de la amuzament la furie, de la tristețe la bucurie, de la faza de om veșnic nemulțumit la unul care știe că este cel mai bogat om din lume și nu mă refer la partea financiară.

E a treia carte scrisă de Cecelia pe care eu am citit-o și mă declar îndrăgostită de stilul ei. Cărțile ei sunt potrivite pentru orice stare de spirit, găsim atât încercările vieții, cât și bucuriile ei.

Joyce este o femeie care a trecut cu puțin de  vârsta de 30 de ani, care în urma unei căzături a pierdut copilul mult dorit... 

După această întâmplare, căsnicia ei s-a destrămat ajungând să locuiască cu tatăl ei- un bătrânel plin de umor, în  vârstă de 75 de ani . Acesta o însoțește cam peste tot în perioada în care Joyce trebuie să se pună pe picioare. El se comportă ca un adevărat tată, este capabil să încerce lucruri la care nu s-ar fi gândit vreo dată că le va lua măcar in considerare, doar de dragul fiicei lui- sa o știe bine!

 Deși suntem tentate sa credem că pierderea copilului a fost lucrul ce a pus capăt căsniciei, ne dăm seama curând că acest lucru a fost doar picătura care a umplut paharul.

Ea are tot sprijinul prietenelor ei, care reacționează destul de bine când află ca Joyce are cunoștințe și amintiri care nu îi aparțin. În această poveste apare la tot pasul și un bărbat plin de el care joacă un rol foarte important :-). Acest bărbat misterios are și el povestea lui, dar pe care vă invit să o descoperiți singurele. 
Autoare ne plimbă și ne arată frumusețile orașului iar locurile parcă devin tot mai frumoase pe măsură ce Joyce iși revine.

O recomand cu toată încrederea, este  o carte profundă,o carte plină de dramă dar și de umor... Am  râs chiar zgomotos la multe replici :-))8 comentarii:

 1. Offf, cand am sa reusesc sa citesc si eu cartile Ceceliei Ahern?? Stii vreo incantatie sa pice banii din copaci? :P :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu stiu, dar daca cumva afli sa ma anunti;) merita Ahern!

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu am deocamdata decat una citită de această autoare, dar îmi doresc sa mai citesc si alta. Felicitări pentru recenzie!

  RăspundețiȘtergere
 4. Am citit si eu acum ceva timp aceasta carte si mi-a placut foarte mult,dar din pacate mare meu regret e ca nu o am in biblioteca pentru ca acum parca m-ai facut sa vreau sa o recitesc....😗😗😗

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Una din preferatele mele.
   Eu am citit-o pdf...

   Ștergere
 5. Nu am citit cartea, dar am in plan sa o fac. Frumoasa recenzie!

  RăspundețiȘtergere

Spune-mi părerea ta:)

Postare prezentată

Sub luna de șofran de Nicole C. Vosseler ; titlul original: Unter dem Safranmond

"SUB LUNA DE ȘOFRAN este un roman fermecător despre iubire, dorința de libertate si căutare a acesteia în lumi fascinate, despre pasiun...