marți, 15 martie 2016

De vorbă cu Emma -Vitali Cipileaga

Am terminat de citit " De vorbă cu Emma" :-) . Mi-am dorit mult să o citesc fiind un bestseller și văzând peste tot tot felul de citate care mai de care mai profunde și mai frumoase.
Sincer,pentru mine acele citate au făcut cam totul...

Emma și Greg sunt doi tineri prin intermediul cărora trăim o întreagă poveste de viață ,o intreagă relație cu bune și cu rele,redată prin dialogul format de ei doi !
Partea frumoasă a cărții e că,cu siguranță fiecare din noi se regăsește prin unele dialoguri avute de cei doi, e o carte care te face să te gândești dacă ai făcut bine în unele momente similare sau cum crezi că e bine să reacționezi în diferite situații !

 Mi-au plăcut și cele două semne de carte primite :
Ce nu mi-a plăcut a fost faptul că am găsit greșeli ,cuvinte legate, mai ales în secțiunea atribuită poveștilor cititorilor,lucru care nu cred că ar trebui să apară într-o carte ,mai ales la prețul acesteia. Ehhh... Poate sunt eu prea exigentă :-)  Per total ,a fost o carte plăcută!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-mi părerea ta:)

Postare prezentată

Sub luna de șofran de Nicole C. Vosseler ; titlul original: Unter dem Safranmond

"SUB LUNA DE ȘOFRAN este un roman fermecător despre iubire, dorința de libertate si căutare a acesteia în lumi fascinate, despre pasiun...