Ispita - Christina Dodd

E prima carte scrisă de această autoare  pe care eu o citesc și pot să spun că îmi place stilul ei...este amuzantă, realistă și suficient de romantică :-) . Îmi place mult mai mult titlul original "Lost in your arms" ,cel ales la traducere nu prea mă atrage, mi se pare că nu se potrivește prea bine, dar asta poate e doar părerea mea ,îmi place să cred că autorul are un motiv pentru care a ales acel titlu. În schimb, face parte din colecția potrivită deoarece chiar cred ca iubirea dintre cei doi este una de poveste !

 Mi-a plăcut încă de la început deoarece autoarea a intrat "direct în pâine" .
Încă din primele pagini aflăm că unii oameni simt nevoia să fie mințiți și că dragostea te poate împinge să iei tot felul de decizii nu tocmai potrivite pentru tine :-) .
Enid este o fată orfană care are parte de tot felul de pățenii și care a muncit din greu să se convingă că îi este muuult mai bine singură și că s-a vindecat de această boală numită IUBIRE. Toate convingerile i-au fost puse la încercare atunci când a fost anunțată că soțul ei ,dispărut de 9ani, are nevoie de îngrijirea ei. Eeeeiiii... Aș putea să vă detaliez mai mult ,dar nu vreau să vă stric surpriza ,așa că vă las pe voi să o descoperiți filă cu filă . Mi-a plăcut foarte mult felul în care cei doi se tachinau,personajele și modul în care reacționau la ceea ce li se  întâmpla .
Replicile romantice nu au lipsit ,iar cele ce veneau din partea lui MacLean aveau un farmec aparte <3 și fix așa s-a sfârșit și cartea lăsându-mi un gust plăcut .
Vă îndemn să citiți această carte,este o lectură ușoară și captivantă!

Etichete: , , , , ,