P.S. Te iubesc / P.S. I love you - Cecelia Ahern

Deși am citit această carte de ceva timp, astăzi mi-a stat în minte mai mult ca cea pe care o citesc acum ... Nu știu dacă e din cauza zilei ce se sărbătorește astăzi , dar nu cred ca este zi mai potrivită ca aceasta să  vorbim despre ea, așadar deschid blogul meu cu această recenzie:


P. S. Te iubesc - o carte care marchează


Am citit această carte fără a citi o descriere înainte , fără să-mi fie recomandată de cineva, pur și simplu am găsit-o PDF și am hotărât să o citesc. Eh... A fost o decizie bună și mi-am dat seamă acest lucru încă de la prima pagină unde era descrisă o dimineață din noua viață a lui Holly. Au fost acolo câteva cuvinte care m-au marcat foarte tare : "Gerry murise și nu avea să se mai întoarcă vreodată. Asta era realitatea. ... Planul lor fusese foarte simplu: să rămână împreună pentru tot restul vieții" . După așa cuvinte am reușit doar să privesc tavanul pentru câteva minute . :-)

P. S. Te iubesc - o carte profundă


Holly și Gerry erau un cuplu tânăr și fericit , eu i-am văzut ca pe un cuplu perfect... El era un bărbat cu picioarele pe pământ și foarte îndrăgostit de partenera lui; ea era o fată care s-a căsătorit cu iubitul ei din adolescență, o fată veselă și iubitoare... Bineînțeles că mai aveau și certuri, dar întotdeauna se terminau în spirit de glumă. "Realitatea" i-a lovit atunci când au aflat că Gerry nu mai are mult de trăit . Holly a renunțat la serviciul ei (pe care oricum îl ura) pentru a avea grijă de Gerry.

Iubirea nu moare


 Deși mai tot timpul o avea pe Holly lângă el, Gerry a reușit să îi lase "moștenire" câteva scrisori care aveau ca scop să o ajute să depășească mai ușor momentul devastator :-( .
Dar în ce măsură o ajută aceste scrisori? Oare nu se adâncește intr-o depresie? Cât de important este să ai aproape familia și prietenii în astfel de momente?
 Cred că o să vă placă să descoperiți aceste lucruri cititnd P.S. Te iubesc!

Etichete: , , , , ,